Om os

Etableret i 2019

Hos Finklusiv arbejder vi hårdt på at opnå noget, vi er stolte af: at tilbyde økonomisk integration og de bedste betingelser for succes for iværksættere i Danmark. Ved at give iværksættere adgang til erhvervsbanktjenester, uddannelse og professionelle tjenester af høj kvalitet hjælper vi dem med at skabe og fremme deres forretning og i sidste ende deres levebrød.

Gevinsten er tredelt: for iværksættere selv, deres familie og for samfundet.

Vi er en social virksomhed, der yder støtte til stærke og modstandsdygtige mennesker, der har overvundet vanskeligheder og står over for flere barrierer end de fleste i forsøget på at opnå succes. Det betyder, at vores indkomst kommer fra kommercielle aktiviteter såvel som fra donationer. Ethvert overskud skal geninvesteres i operationer.

Vi leder løbende efter nye tilhængere til at finansiere vores operationer, der støtter fremtidige og nuværende iværksættere med flygtningebaggrund, og efter partnerskaber for at udvide udbuddet af forretningsservice til vores kunder.

Kontakt os, hvis du vil være med til at støtte virksomhedsejere med flygtninge baggrund i Danmark.

Vision

En velstående fremtid for alle i et diversificeret og forbundet samfund. Fordi vi synes, at alle fortjener en chance.

Mission

Vi bemyndiger enkeltpersoner ved at give dem værktøjerne til at blive selvforsørgende

Værdier

Mød vores fællesskab

Vi er, som vi er, og hvor vi er i dag takket være vores fantastiske team, vores dygtige partnere og engagerede iværksættere.

Hvem vi er
Marie
Stifter og CEO
Erfaren inden for økonomisk inklusion og mikrofinansiering, startup finansiering, forretningsplan og strategivurdering, Mentor matching, due diligence
Ilir
Web-udvikler
Full-Stack webudvikler med erfaring i at opbygge brugervenlige hjemmesider.


Darpan
Studentmedarbejder
Erfaren i organisation, projekt koordinering, international samarbejde, research og integrations arbejde.​


Sara
Forretningsudvikling Partner
Erfaren i iværksætteri, forretningsudvikling og strategi, projektudvikling og implementering, facilitering og integration.
Hvem vi arbejder med

Sammen bidrager vi til 4 af FN's mål for bæredygtig udvikling i 2030