Fordi alle fortjener en chance

Vi støtter bankløse iværksættere med de rette værktøjer til at blive succesfulde virksomhedsejere, først med adgang til en erhverskonto

Vores tilbud

Tjek på hvilke måder vi kan hjælpe dig

adgang til bank relaterede erhvervsprodukter

Vi hjælper dig med at åbne en erhvervskonto, optimere dit forhold til din bank eller anmode om et lån til mindre virksomheder

erhvervs service

Bliv partner med Finklusiv og tag konkret socialt samfundsansvar

Vælg din egen vej

Det er ingen hemmelighed, at økonomisk uafhængighed er en af nøglerne til lykke. Vi i Finklusiv hjælper flygtninge og indvandrere med at finde et stabilt standpunkt i deres nye land, Danmark.

Er du virksomhedsejer, der har fået asyl i Danmark? Vi kan hjælpe dig med at få adgang til banktjenester, juridiske tjenester eller øge din tilstedeværelse med en hjemmeside.

Finklusiv støtter dig på vejen

Vores resultater

0
Businesses recommended to banks
0
Godkendt til en erhvervskonto
0 %
Success rate

Succeshistorier

Cykelkælderen​

Cykelkælderen

"Uden en erhvervskonto kunne jeg ikke modtage kontantløs betaling fra mine kunder eller betale min virksomheds regninger. Jeg arbejdede sammen med Finklusiv om at forberede min ansøgning til banken og fik en erhvervskonto”

arabi-foods

Arabi foods

Jeg driver min madbod i Værftets madmarked i Helsingør. Min bank havde nægtet at åbne en erhvervskonto til mig, så da madmarkedet besluttede at blive kontantfrit, fik jeg problemer! Heldigvis anbefalede Finklusiv mig til Andelskassen Oikos, og nu driver jeg min virksomhed som enhver anden

Proud business owner

Winta Africa Touch

”Jeg er gået glip af salg, for uden en erhvervskonto kunne jeg ikke acceptere mine kunders betalingsmidler. Dette problem blev løst, da Finklusiv anbefalede mig til Andelskassen Oikos. Processen var let, vi havde en god kommunikation. Takket være deres partnerskab med Hack Your Future har jeg også en ny website! ”

DT 7209

Når min beslutning om at blive en uafhængig taxa blev taget, fik jeg alt på plads. En aftale med DanTaxi, en bil... Jeg forventede ikke at det at få en erhvervskonto ville være så vanskelig. Pludselig var hele min virksomhed afhængig af det, det blev et mareridt. Jeg arbejdede med Finklusiv, og da jeg fik bekræftet, at banken godkendte min anmodning, følte jeg mig så lettet.

Vores partnere

Vi kunne ikke gøre det uden vores seje partnere